Wellness en heerlijk skiën in Courchevel

Saint-Bon, La Praz, Courchevel 1550, Moriond en Courchevel 1850: allemaal wijken van het bekende skistation Courchevel, gelegen in het departement Savoie in de Franse Alpen. Courchevel 1850 is het werkelijke hart van dit skistation dat u vindt in de regio de 3 Vallées, het grootste skigebied ter wereld. In Courchevel 1850 vindt u allerlei service helemaal gepersonaliseerd, een zeer gevarieerd aanbod aan exclusieve boetieks, luxe merken maar bovenal accommodaties van topkwaliteit. Wij zeggen dan ook altijd dat u het beste vanuit een luxe chalet Courchevel kunt bekijken.

Waarom zou u niet vanuit een prachtig chalet Courchevel gaan ontdekken? Buiten de luxe chalets met zwembad, open haard, gezellige huiskamers en voldoende ruimte voor de hele familie, is er in Courchevel uiteraard nog veel meer te beleven. Wat dacht u van de 85% van het skigebied dat boven de 1800 meter gelegen is? Daarmee hebt u dus een bijzonder geweldig uitzicht over de vallei waarin Courchevel gelegen is. Meer dan 2000 skimachines zorgen er vervolgens voor dat er op die pistes van begin december tot en met eind april ook altijd sneeuw van hoge kwaliteit ligt. En of u nu wilt skiën op een groene of een zwarte piste of iets er tussenin: in Courchevel is het allemaal mogelijk op een van de 311 pistes.

Bedenk daarbij nog eens het moderne netwerk van skilieften, de 10.000 hectare aan mogelijkheid om off-piste te skiën, de 900 skileraren maken dat door uw verblijf in een chalet Courchevel een onvergetelijke wintersportvakantie wordt. En uiteraard de maar liefst 32 hotelspa’s waar u heerlijke een sauna kunt pakken of van verschillende andere wellnessbehandelingen kunt genieten. Niet voor niets is het motto van Courchevel dat ze alleen het beste willen bieden. Dat maken ze in de evenementen, faciliteiten, maar zeker in de chalets waar! Wilt u een chalet Courchevel huren? Klik dan op de bovenstaande link om al het aanbod te bekijken. Heerlijk ontspannen, wellness beleven en overheerlijk eten in een van de zeventig restaurants maken de wintersportvakantie helemaal af.

Vanuit uw chalet Courchevel ontdekken!

Kortom, kunt u zich een betere besteding van uw wintersportvakantie bedenken dan skiën, heerlijk eten, winkelen en vanuit het zwembad in uw luxe chalet Courchevel bekijken? Wij in ieder geval niet! Welzijn en ontspanning staan hier hoog in het vaandel en wees eerlijk: wie wil dat nu niet?
Comments are Closed